Gode råd til at bevare gnisten i dit parforhold

Dette indhold er sponsoreret. 


Julefreden og ferien er forbi, og vi går de deprimerende måneder i møde. Hverdagens rutiner er tilbage, og måske oplever du, at jeres forhold er sidst på listen over hverdagens opgaver. Kærlighed og nærvær bliver skiftet ud med indkøb og rengøring. Fortvivl ej! Det nye år kan blive et år, hvor I forsøger at opretholde gnisten og undgår, at hverdagens travlhed overskygger kærligheden. Læs med, og få gode råd til at bevare gnisten i jeres forhold.


Find jeres nye bedste ven i sengen 

Det kan styrke et parforhold, hvis man er åben for hinandens ideer i sengen. Intimitet er et vigtigt parameter i et forhold, og det er sundt at opretholde den aktivt. Særligt det seksuelle forhold har stor indflydelse, da mennesket er seksuelle væsener. For at bevare spændingen i et forhold, kan det være en god ide at prøve nye ting i soveværelset. Her vil det for eksempel være oplagt at give jeres sexliv et nyt pust med en penisring. En god penisring gør, at manden kan holde længere i sengen, og på den måde vil udholdenheden øges, og I får mere tid til at nyde hinanden. 


Nærvær

Måske fortæller I ofte, at I elsker hinanden, men husker I også at vise det? Når I bruger tid sammen i hverdagen, kan det være en god ide at slukke telefonerne og bruge tiden sammen. Nærvær er vigtigt i et parforhold. Spørg for eksempel din partner hvad vedkommende tænder på. Det kan være smil, øjenkontakt, dybe samtaler eller andet som gør, at du får mulighed for at opretholde jeres gnist. Desuden kan I også tale om ting, der irriterer hinanden og få talt ud om dette. Man kommer længst med at tale om tingene frem for at køre videre i de samme spor. 


Husk de gode oplevelser

Det er vigtigt, at i kan dele gode oplevelser med hinanden, hvad end det er småt eller stort. Oplevelser vil bringe jer sammen, da minderne bliver I os for altid. Minder kan gøre det nemmere at komme igennem svære perioder i livet. Samtidig vil oplevelser give en fornyet energi. Oplevelserne kan være alt fra en tur i zoologisk have til en rejse. Når man oplever noget nyt, får man noget at snakke sammen om, hvilket er essentiel i et forhold, hvor man kender hinanden indefra og ud.