3 sjove terningespil til en hyggelig spilaften med vennerne

(Annonce)

Spil er bestemt ikke en form for underholdning, som udelukkende hører barndommen til. Spil er nemlig også super populært blandt unge og voksne, da det netop er en hyggelig og sjov måde, hvorpå man kan bruge tid sammen med sine venner eller familie.


Når det så er sagt, så kan man i længden godt blive træt af at spille Ludo om og om igen. Derfor får du her en mini-guide til 3 sjove terningespil, som du kan spille sammen med dine venner eller din familie.


Gode gamle Matador


Ligesom Ludo er dette spil en rigtig klassiker, men Matador byder på lidt mere sjov og ballade, såvel som at ens konkurrencegen for alvor bliver vækket lige så snart, at en af de andre spillere køber det felt, som man lige havde udset sig, for næsen af én.


Der har igennem tiden været en del forskellige Matador spil, såvel som det minder meget om spillet Monopoly. Derfor er det helt fair, hvis der opstår noget forvirring omkring spillets regler. Hvis dette er tilfældet, så kan I læse mere om det klassiske Matador spil her, hvorefter jeres spilaften kan fortsætte.


Lyv dig til sejren i Snyd


Dette er endnu en klassiker, som for alvor kan være med til at sætte gang i spilaftenen. Dette spil går netop ud på, at I skal gætte, hvorvidt hinanden snyder eller ej. Dermed vil alle med bare det mindste smule konkurrencemenneske i sig hurtigt komme op i det røde felt – på den gode måde.


Det eneste minus ved dette spil er, at det godt kan være lidt svært at komme i gang med det, hvis man er nybegynder. Men lige så snart man har fået fat i reglerne, så garanterer dette spil, at I vil få en super hyggelig aften, selvom du mister tilliden til dine venner.


Har du prøvet Martinetti?


Martinetti – eller Roskilde Landevej som det også bliver kaldt – er et enormt gammelt spil, som menes at stamme helt tilbage fra romertiden. Ikke desto mindre er det stadig et super underholdende spil, som I kan hygge jer med til spilaftenen.


I dette spil kommer jeres matematiske evner rigtig på prøve; I skal hver tegne en plade, hvori alle tallene mellem 1 og 12 indgår to gange. Det handler nu om at slå med terningen og regne sig frem til måder, hvorpå terningernes øjne kan ramme et af tallene på tavlen.


Man skal starte fra nr. 1 og så bevæger sig opefter, hvilket tilfører et ekstra frustrerende element til spillet. Hver spiller må blive ved med at slå, indtil de ikke kan krydse et tal over på pladen, hvorefter det er den næste spillers tur.