3 ting du ikke må mangle til den perfekte filmaften

(Annonce)


Skal du stå for at arrangerer den perfekte filmaften for dig og din veninde, kæreste eller studiegruppe? Så er der specielt 3 ting som du ikke må glemme at sørge for. Det er nemlig tre ting der sørger for at din filmaften bliver helt fantastisk og at i virkelig kommer til at hygge jer. Ved du ikke hvad det er for nogle ting, som der bare IKKE må mangle til den perfekte filmaften? Så læs med her og bliv klogere på, hvad du skal sørge for at huske når du skal planlægge aftenen.


God mad


I skal selvfølgelig have god mad til sådan en filmaften, som kan spises foran fjernsynet og hvad er bedre til det end pizza. Men i skal ikke bare have en hvilken som helst pizza, hvis det skal være den perfekte filmaften. Nej så skal i selvfølgelig have en gourmet pizza fra picopizza. Hos picopizza får i nemlig en pizza udover det sædvanlige og som er langt mere lækker end den traditionelle tømmermænds pizza. Så til den perfekte filmaften skal i selvfølgelig hente pizza hos picopizza. Picopizza har flere restauranter i København og i kan derfor hente jeres lækre gourmet pizza flere steder i København. Savner I restaurant oplevelsen så kan i selvfølgelig også vælge at blive og spise hos picopizza og vente med filmen til i kommer hjem.


Slik og snacks


Til en perfekt filmaften må i selvfølgelig ikke gå ned på slik og snacks - så sørg for at købe rigeligt ind! Der må hverken mangle slik, chips eller chokolade som er de mest gængse ting at spise til en filmaften. Find dit største fad frem og fyld det godt op med alle de lækre sager. Du kan vælge at købe lidt lækkert frugt også, men glem endelig ikke de søde sager. Slik og snacks hører sig nemlig til og kan på ingen måde undværes til den perfekte filmaften.


Lækre drikkevarer


Der skal selvfølgelig også være noget lækkert at slukke tørsten med. Her foretrækker de fleste en god mængde sodavand. Så pak kaffen væk og sørg for gode drikkevarer med bobler i. Det gælder både til jeres lækre pizza fra picopizza men også til når i skal nyde alle jeres mange snacks og slik. Så sørg for at købe lidt for at købe nok sodavand og gerne lidt forskelligt så i kan skifte imellem hvad i drikker.


Den gode film


Den perfekte filmaften er ikke perfekt med en dårlig film. Så sørg for at vælge den helt rigtige film til aften og læn jer tilbage og nyd jeres filmaften. I kan med garanti finde en god film på Netflix eller leje en på Blockbuster. Måske har I også nogle gamle dvd’er liggende.