Alle bør opleve en solnedgang over savannen: Tag på uforglemmelig safari med Africa Tours

Er du også vintertræt, og skriger din hud om D-vitamin og eventyr? Den afrikanske sol er både sagnomspunden og et syn for guder. Du kan regne med, at en rejse til Afrika vil være netop dén oplevelse, der sætter dybe spor.


Afrika byder på skøn varme, et kontinent med store fortællinger, skønne naturoplevelser og ikke mindst sol. På safari Afrika er der masser af oplevelser, der venter på dig.


Safari Afrika: Solnedgang over Savannen til den vintertrætte eventyrer


Forlad den kolde vinter, og fold dig ud i den afrikanske sol. Intet er som solopgangene og solnedgangene i Afrika. Her er landskabet badet i det skønneste, gyldne lys dagen lang. Forskelligheden er sublim, men de store vidder binder kontinentet sammen. Her er det muligt både at opleve jungle, ørken og slette på safari Afrika.


Med Africa Tours kan du nyde havet, rejse over savannen og fange solens stråler fra din balkon med udsigt over vildnisset. Solen spiller den smukke hovedrolle i safari afrika. Årstiderne forandrer i flere egne landskabet på spændende vis.


De store fortællingers land 


Afrika er forbundet med episke fortællinger. Derfor har flere kendte kunstnere og forfattere ikke uden grund forelsket sig i kontinentet Afrika.


Med safari Afrika kan du gå i deres fodspor og dykke ned i kontinentets hjerte. 


Africa Tours byder på et alsidigt program 


Africa Tours har specialiseret sig i at bringe dig tæt på den afrikanske natur. På safari Afrika kan du både opleve fotosafari, overnatning på savannen i telt og på skønne resorts. Tænk at vågne til lydene fra savannen med en ny og fantastisk dag i vente. 


I vil være i hænderne på dygtige eksperter, der kan vise jer, hvor I skal kigge hen, hvad I skal bemærke, og hvilke fortællinger I ikke må gå glip af. De ved også, hvordan man sikkert og behageligt kommer helt tæt på de mest fantastiske oplevelser.


Måske er I heldige at se en vild giraf, en majestætisk elefant eller flokke af græssende antiloper? Safari Afrika byder på en mangfoldighed af dyr, så husk kikkerten. 


Mulighed for at kombinere kyst med indland og afslapning med eventyr 


Den bedste feriekombination indeholder både en god portion eventyr og massevis af skøn afslapning. 


Med safari Afrika kan I få glæde af savannens sol for også at rejse mod kysten og hoppe i bølgen blå.