Beskyt gulvet med et underlag til kontorstolen

(Annonce)

De fleste vil mene, det er ærgerligt at skulle bruge penge på at reparere skader, der nemt kunne være undgået. Derfor rådes det til at forebygge disse skader, inden de udvikler sig for meget. En af de omtalte skader er de, der laves, når man ikke får lagt et kontorstoleunderlag under sin kontorstol.


Alle flader kan bruge beskyttelse


Et underlag til kontorstol har en præventiv effekt mod ridsskader i gulvet. Dette er selvfølgelig en god nyhed, da det jo er formålet med dem. De findes med mange forskellige kvaliteter og egenskaber ud over selve beskyttelsen af gulvet. En af dem er pigge. Pigge benyttes optimalt set på gulvtæpper, da de får underlaget til at tage bedre fat i tæppet. Har man hårde gulve, vil det derimod fungere bedst med et underlag, der på bagsiden har anti-skrid folie, fordi det ellers kan glide uhensigtsmæssigt rundt.


Udskift underlag - ikke tæppe


Når vi i forvejen er inde omkring tæpper, skal det også siges, at tæpper ikke nyder godt af det slid, det påfører, når man så ofte kører sin kontorstol henover. Det er før erfaret af andre, at man fortryder bittert, at man ikke fik købt sig et underlag, når man i sidste ende står med et opslidt tæppe. Det koster hurtigt flere penge at udskifte tæppet end at købe et billigt underlag.


Hjælp miljøet


Det er kun en fordel at gå op i klimaet nu til dags. Det vil af den grund glæde et par klimaentusiaster, at kontorstolsunderlag er produceret af polycarbonat eller vinyl. Er det ikke nok, kan man sågar købe nogle, der er af komplet genanvendeligt materiale. Man behøver heller ikke være superengageret i klimaets velgående, men måske synes man lige så godt, man kan købe et klimavenligt produkt fremfor et mere ressourcekrævende. I hvert fald er det altid fornuftigt at prioritere gulvenes overlevelse højt.