De bedste hjælpemidler til fraflytning

Dette indhold er sponsoreret


De fleste mennesker vil på et eller flere tidspunkter i deres liv blive udsat for situationer, som kræver at man flytter et nyt sted hen. Men at flytte et nyt sted hen indebærer også, at man skal flytte fra et andet sted. 


Og netop dét at flytte ud af en lejlighed eller et hus, som man har lejet og ikke købt, er en proces, hvor der er mange ting, som skal holdes styr på. Står du derfor og skal til at flytte ud af din nuværende bolig, så kan du her finde gode råd til, hvordan du lettere kommer igennem fraflytningen. 

Anskaf hjælp til malerarbejdet

Dét at skulle male er en opgave, som de fleste personer gerne vil slippe uden om i forbindelse med en fraflytning. Uanset om der er tale om en mindre lejlighed eller et større hus, så kan det virke som en uoverskuelig opgave at få klaret. Dette gælder især når man i forvejen er i en situation, hvor der er mange ting at holde styr på. 


Maling af lejlighed eller hus er derfor en af de ting, hvor det for nogle kan være en kæmpe gave at få andre til at klare jobbet for en. Det er naturligvis forskelligt, hvilke dele af fraflytningen, der presser en, men for nogle kan det betale sig, at de får et professionelt malerfirma til at klare netop dette job, så man på den måde kan bruge den tid, som man ellers skulle have brugt på at få malet, på nogle andre ting. 

Vær grundig allerede ved indflytning

Lejeloven siger, at et lejemål skal afleveres i samme stand, som det blev overtaget i, med undtagelse af ændringer, der skyldes almindeligt slid og ælde. For bedst at undgå uforudsete udgifter i forbindelse med fraflytningen er det derfor en stor hjælp for en selv, at man sørger for at være så grundig som muligt, allerede når man flytter ind i boligen. 


Alle lejere skal udfylde en indflytningsrapport, når de skal flytte ind et nyt sted, og det skal gøres indenfor fristen, som er på 14 dage fra overtagelsestidspunktet. Her er det enormt vigtigt, at man er grundig i rapporten, hvis man altså ønsker at undgå fremtidige udgifter den dag man igen skal flytte fra stedet. 

Tag billeder 

I forbindelse med fraflytningen og fraflytningsrapporten, så er det en rigtig god idé, at man sørger for at få taget billeder af boligens stand ved fraflytningen, som man kan vedhæfte i fraflytningsrapporten. 


Ved at gøre det så kan man bevise, at standen rent faktisk er, som man har angivet det i fraflytningsrapporten. På den måde skal man altså ikke frygte, at udlejer kræver betaling for evenskuelle skader eller mangler, som du ikke er skyld i.