De mange muligheder der ligger i oplevelsesgaver

(Annonce)

Man behøver ikke gå rundt i mange storcentre, før man et stødt på de pæne reoler med alverdens former for oplevelser; og normalt så forestiller man sig disse pakker en god idé til dem, der har alt. De er praktiske, fordi man tillægger så mange muligheder på modtagerne, at man nemmere kan garantere – også overfor sig selv – at det er noget, de vil blive glade for eller aldrig har prøvet før.

Men oplevelsesgaver er også en god inspiration til, hvad man kan lave med kæresten eller familien i en weekend. Især den store variation og forskel mellem de diverse oplevelser vil være at betegne som inkluderende, fordi der er noget for enhver smag.


                             Den perfekte, lange date


En af de muligheder, der ligger i at blande sådanne gaver, vil være at samle flere oplevelser til en lækker date med kæresten. Biograftur og bøfhus ligger godt op til en stille aften sammen med god mad og film uden opvask og kaotisk forberedelse.

Man kan spice det op og forlade hjemmet for en weekend og tage væk fra byen og det velkendte. Et rart kroophold med en overnatning kan i sig selv gøre meget, og man kan nyde de fredelige omgivelser som kroen at indbygget sig i, og forbereder man sig ordentligt og bærer et ønske om at se terrænet, vil man måske kunne blande denne oplevelse med en helikopter tur, så man får tillagt oplevelsen lidt mere.


                             De kreative og kunstneriske ideer


Er man i stedet mere typen med et åbent og ambitiøst sind i den kreative verden, så findes der også oplevelser, hvormed man kan lære ting der falder herunder. At lære hvordan man laver de mere utraditionelle retter, som kan imponere selv den kræsne madelsker. Du vil kunne lære at lave mad fra forskellige køkkener såsom den japanske sushi til det mere vilde, samt desserter og hygge til den søde tand.

Man kan sige i modsætningen til daten, hvor man tager ud til oplevelsen og oplever den med sin samlever, så vil de kreative oplevelser mere være at tage oplevelsen med hjem og dele dem med sit nærmeste netværk af familie og venner, mens man taler om, hvor hyggeligt det egentlig var, og hvordan de andre bør gøre lignende.


                             Du sku’ ha’ været der-oplevelser


Foruden de to tidligere såkaldte kategorier så findes der også oplevelser, der virkelig har meget, man kan fortælle om, og hvor man så og sige er til stede i øjeblikket, og hvor man også udfordrer sig selv lidt.

Er man bange for højder, kan man sige at den førnævnte helikopter tur er et godt sted at starte, men du kan også finde de her oplevelser, hvor du skal gennemføre forhindringsbaner i gode højder, klatrebaner og sådan, men du kan også finde de her oplevelser, hvor du lukkes ind i nogle dekorerede rum og skal finde din vej ud derfra.

Sammen med oplevelser som faldskærmsudspring, sejltur og lignende så er det oplevelser, der falder udenfor, hvad man kan betegne som en stille hyggetur indlagt i en oplevelsespakke, men som er en mere unik og utraditionel oplevelse med massere af samtale potentiale.


                             En bred vifte


Så som du nok kan læse, så er det at give et oplevelsesgavekort meget ideelt, fordi det er sådan en bred vifte af forskellige oplevelser både i form men også, hvor unikke de er hver især. Så vil man gerne give en gave til en der har alt, så er det en god start at kigge på den brede vifte af muligheder iblandt disse former for gavekort.