Effektiv selskabsstiftelse med Billigselskab

Billigselskab blev grundlagt i 2014 med en klar vision om at forenkle og effektivisere selskabsstiftelsesprocessen. Virksomhedens primære mål er at tilbyde en hurtig, nem og omkostningseffektiv løsning til dem, der drømmer om at starte deres eget selskab. Gennem årene har Billigselskab demonstreret, at denne mission har været en stor succes, og i dag er de en pålidelig samarbejdspartner for tusindvis iværksættere og virksomheder.

 

Hvilken selskabsform skal du vælge?


Når du overvejer at etablere en virksomhed, er det vigtigt at være opmærksom på de forskellige selskabsformer, da valget af en selskabsform har stor indflydelse på virksomhedens juridiske og økonomiske struktur. Det er en beslutning der kræver omhyggelig og grundig overvejelse for at sikre, at du vælger den selskabsform, der bedst imødekommer dine specifikke behov. De to mest udbredte selskabsformer i Danmark er enkeltmandsvirksomheder og anpartsselskaber.

 

Hvad er et anpartsselskab?


Et Anpartsselskab er en selskabsform, der er kendt for sin fleksibilitet og begrænset ansvar for ejerne. Et ApS kan etableres af en enkelt person eller flere partnere, og det kræver en mindre startkapital sammenlignet med aktieselskaber. Et ApS er en selvstændig juridisk enhed, hvilket betyder, at det har begrænset ansvar, og ejernes personlige økonomi er adskilt fra selskabets.


Fordele ved ApS


En af de største fordele ved et anpartsselskab er det begrænsede personlige ansvar, som ejerne har. I et ApS er ejernes ansvar for virksomhedens gæld og forpligtelser begrænset til deres indskud i selskabet. Dette betyder, at personlige aktiver som hjem og bil er beskyttede, hvis virksomheden skulle løbe ind i økonomiske problemer. Desuden giver et ApS en høj grad af fleksibilitet i forhold til kapitalstruktur og ejerforhold. Det er relativt let at overdrage ejerandele eller tiltrække yderligere investering ved at udstede flere anparter. Dette kan være en væsentlig fordel for virksomheder, der søger vækst og udvikling.


Selskabsskat kan også være en afgørende fordel ved at vælge et anpartsselskab frem for en enkeltmandsvirksomhed, da anpartsselskaber har sin egen separate skattepligt. Det betyder, at overskuddet i virksomheden beskattes som selskabsskat, hvilket er lavere end din personlige indkomstskat. Det kan være en fordel, især hvis virksomheden har til hensigt at lade overskuddet blive i virksomheden til investeringer, vækst eller fremtidige udgifter.


Sådan stifter du et ApS hos Billigselskab


 
 1. Udfyld formularen, betal og underskriv dokumenterne med MitID.
 2. Overfør selskabskapitalen til klientkontoen.
 3. Billigselskab søger for, at selskabet bliver registreret hos Erhvervsstyrelsen.
 4. Billigselskab sørger for, at selskabskapitalen bliver bekræftet af en advokat.
 5. Når Erhvervsstyrelsen har registreret dit selskab, modtager du CVR nr. og selskabets dokumenter.
 6. Når du har modtaget dit CVR nr. skal du oprette en erhvervskonto.
 7. Når du har oprettet en erhvervskonto, tilbagefører vi selskabskapitalen til din erhvervskonto.

 

Hvad er en enkeltmandsvirksomhed?


En enkeltmandsvirksomhed er en virksomhedsform, hvor en enkelt person ejer og driver virksomheden. Dette betyder, at den person har fuldt ansvar for virksomhedens drift, herunder økonomi, beslutningstagning og juridiske forpligtelser. Enkeltmandsvirksomheder er en af de mest almindelige former for virksomheder og findes inden for mange forskellige brancher og erhverv.


Fordelene ved en enkeltmandsvirksomhed


Der er gode grunde til at vælge og starte en enkeltmandsvirksomhed. Her er nogle af de største fordele:


Simpel opstart: At etablere en enkeltmandsvirksomhed kræver minimal administration og papirarbejde i forhold til mere komplekse virksomhedsstrukturer som aktieselskaber eller anpartsselskaber.


Intet krav om selvskabskapital: Oprettelsen af en enkeltmandsvirksomhed kræver ikke indskydelse af selvskabskapital, hvilket er et betydeligt økonomisk incitament for iværksættere.


Simpelt administrativt: Enkeltmandsvirksomheder har mindre administrativt arbejde i forhold til mere komplekse virksomhedsstrukturer. Der er ingen krav om årsrapporter eller generalforsamlinger.


Direkte indkomst: Alle indtægter fra virksomheden går direkte til ejeren. Der er ingen aktionærer eller partnere, der skal have del i overskuddet.


Sådan stifter du en enkeltmandsvirksomhed hos Billigselskab


 1. Start med at udfylde vores formular, hvor du indsender dine oplysninger.
 2. Efter kort tid modtager du et aftalebrev, som du skal underskrive for at bekræfte oprettelsen.
 3. Du kan trygt og sikkert underskrive aftalebrevet ved hjælp af dit MitID.
 4. Billigselskab sender det videre til de relevante myndigheder, herunder Erhvervsstyrelsen.
 5. Efter oprettelsen modtager du CVR-nummer og alle nødvendige dokumenter via e-mail.

 

Stift din virksomhed hos Billigselskab


Billigselskab har hjulpet over 7000 iværksættere med oprettelse af deres virksomhed. Med et skarpt fokus på effektivitet, konkurrencedygtige priser og brugervenlighed har Billigselskab skabt en platform, der giver iværksættere mulighed for at omsætte deres forretningsvisioner til virkelighed, uden at skulle igennem en besværlig, dyr og tidskrævende proces. Stift din virksomhed her.