Få børnene ud i det gode vejr

(Annonce) 


Når solen står højt på himlen og temperaturen også følger med, er det mere end oplagt at sende børnene udenfor for at lege. Men hvis de også selv skal have lyst til det eller blive derude i længere tid ad gangen, skal det også være attraktivt for dem at være derude. Så hvordan gør du det? Det giver vi dig vores bedste tips her. For det er heldigvis ikke så svært, som det lyder.

 

Børn elsker som regel at være udenfor. Men hvis tablets og computerspil også står og lokker, kan det være svært. Du må derfor gøre haven attraktiv at være i.

 

Sæt en god trampolin op

 

Børn og trampoliner er bare et hit – uanset om dine børn er af den aktive eller undersøgende slags. Det er sjovt at hoppe på en trampolin og lægger op til flere timers aktiv leg, da de kan øve sig på at lave vejrmøller, saltoer og at stå på hænder. Når trætheden indtræffer, kan de også hente en pude og tage en lur i det gode vejr på den varme trampolin. BERG trampoliner er særligt gode, da de kan fås med kantpude og sikkerhedsnet. Så kan du også lade dem lege, når du ikke ser på.

 

Lav en aktivitetsbane

 

Er der noget, der kan trække børn udenfor, så er det, hvis du overrasker dem med en sej aktivitetsbane. Du behøver ikke tage afsted til legetøjsbutikken eller byggemarkedet for at lave en god og sjov aktivitetsbane. Faktisk kræver det ikke meget mere end nogle spande, sten, et reb i et træ og nogle paller.

 

Sæt aktivitetsbanen op så den er sikker men stadig sjov at bruge. Har I en hund, kunne det være en ide at lokke dem ud med hunden og forsøge at prøve noget agility af. Både hund og børn vil helt sikkert synes, det er sjovt.


Sæt dem til at lave en nyttehave

 

Selvom det kan være svært at tro, synes børn faktisk, det er sjovt at se noget gro. Særligt hvis det er grøntsager og blomster, de selv har været med til at plante og passe. Hvis du har et drivhus eller et hjørne i haven, som ikke er udsat for snegle og andre skadedyr, er det oplagt at prøve et projekt med nyttehave af. Det vil helt sikkert være noget, børnene synes er rigtig sjovt. Du kan også bruge krukker som køkkenhave, hvis ikke du har andet.

 

Ideer kunne være at plante ærter, gulerødder og salat. Særligt salat og ærter er forholdsvist nemme grøntsager at passe. Planterne skal være nemme at passe, så børnene også synes, det bliver ved med at være sjovt, indtil de kan få lov til at høste og servere grøntsagerne for familien.