Få en uforglemmelig sommerferie med luksusrejser til Tyrkiet

Tyrkiet er et af de mest populære rejsemål for luksusferier. Med sin skønne natur, krystalklare vand og silkebløde strande samt smukke byer har landet meget at tilbyde. Nyd god mad fra det tyrkiske køkken sammen med venner og familie, som man aldrig vil glemme. Tag en tur til Istanbul - landets største by med over 15 millioner indbyggere - hvor man kan opleve mange forskellige kulturer blandet sammen i én fantastisk blanding af arabisk, europæisk og asiatisk livsstil. Uanset om man foretrækker solbadning på stranden eller sightseeing rundt omkring i landet, så vil Tyrkiets uforlignelige skønhed give en uforglemmelig sommerferie.

Kuliariske oplevelser - prøv den autentisk tyrisk mad og drikke på din rejse

En af de bedste måder at opleve et nyt land på er gennem mad og drikke. Så sørg for at tage lidt ekstra penge med til at købe lækker mad, når man er afsted. Det er værd at tjekke Sambla.dk ud, hvis man gerne vil have lidt mere med end det budget, man måske originalt havde planlagt. Maden i Tyrkiet er bestemt ikke dyr, men det er altid rart at kunne købe rigelige mængder. For du skal da både prøve dolma, saftig fars indpakket i vinblade, og naturligvis friskgrillet kød. Både iskender og shish kebab er på listen over retter, man absolut må prøve.

De bedste seværdigheder

Tyrkiet er et land med en lang historie og mange seværdigheder. En berømt attraktion i Islandbul er Hagia Sophia, som er et af de mest berømte bygningsværker i verden. Den har både været en kirke, moske og museum gennem århundreder. Er man historieinteresseret, så skal man sørge for at se Efesos. Det er en af de bedst bevarede antikke byer i verden og har mange interessante ruiner at udforske. Vil man hellere ud og vandre, så er Goreme nationalpark et fantastisk bud. Det er endda et UNESCO World Heritage Site med mange interessante huler, grotter og andre naturfænomener at udforske. 

Dette skal man opleve i Tyrkiet 

Tyrkiet er et fantastisk land, som byder på mange forskellige oplevelser. Når man besøger landet, så skal man helt sikkert opleve det smukke landskab og de mange historiske steder. Det kan være en god idé at tage på en guidet tur til nogle af de mest populære seværdigheder i nærområdet, så man får noget mere baggrundsviden sammen med oplevelsen. Man bør også besøge nogle af de lokale markeder, hvor man kan købe lokalt producerede produkter og få en fornemmelse af den tyrkiske kultur.