Få styr på dit nye hjemmekontor

(Annonce)

Det er ikke lige meget, hvordan du indretter dit hjemmekontor. Du bruger nemlig en hel masse tid på dit kontor hver dag, så det kræver også, at det er et rum, der fungerer og som har en indbydende indretning.

 

Men hvordan får du styr på dit hjemmekontor?

 

Vælg et passende skrivebord

 

Når du vælger skrivebord til dit hjemmekontor, så handler det om at finde et i en passende størrelse. Hvis du har et meget lille kontor, så fylder det måske for meget med et stort skrivebord. Omvendt virker det tomt med et lille skrivebord på et stort kontor.

 

Desuden er det essentielt, at du har plads til både din computer, tastatur, kalender og alle dine andre arbejdsredskaber.

 

Find en god belysning

 

Det er vigtigt, at der er noget godt lys på dit kontor. Det er nemlig anstrengende for både dine øjne og hoved at arbejde i et dårligt lys. Det er som regel bedst at arbejde i et naturligt dagslys, men hvis du f.eks. arbejder meget tidligt om morgenen eller sent om aftenen, så er naturligt lys ikke en mulighed. Derfor er du også nødt til at have nogle gode lamper, der giver et behageligt og tilpas lys.

 

Når du vælger pærer til dine lamper, så er det f.eks. en idé at vælge led lærer. En led pære bruger ikke lige så meget strøm som en almindelig pære. Desuden holder led pærer som regel langt længere tid.

 

Gør plads til en masse opbevaring

 

Du har garanteret en del forskellige ting på dit kontor, men det er ikke sikkert, at det alt sammen er noget, du bruger hver dag. Derfor er det rigtig rart at have mulighed for at pakke det hele væk i et skab, en kommode eller nogle kasser. Derfor bør du ikke gå ned på opbevaringsplads, da det giver dig mere orden og system på dit kontor.