Find den perfekte gave til babyshoweret

Babyshoweret er en tradition, den danske befolkning tager mere og mere til sig. Det er noget, flere og flere vælger at holde, på trods af at det ikke har været normen førhen.

Men ideen er at give de kommende forældre en fest og gaver for at forbedre dem på det kommende barn, og forhåbentlig ting der kan gøre deres liv lidt lettere. Så de på den måde ikke selv skal ud at købe alle tingene til barnet, da det hurtigt kan blive en dyr omgang.


5 gode gaveideer


Der findes masser af forskellige ting, du kan give til et babyshower, som der helt sikkert vil blive sat pris på, men her kommer fem forslag til, hvad det kunne være.


- En babynest. En lækker madras med kanter, så babyen ikke kan trille nogen steder.

- Babytøj. Der er et stort udvalg på luxkidz.dk, du kan blandt andet finde mange lækre print fra Molo her

- En rangle. Er god til at distrahere babyen, når babyen til tider græder. 

- En uro. Kan hænge over babyens seng, så der er noget flot at kigge på, når det er tid til at sove. 

- Penge. Som et tidskud til de store køb, som forældrene er nødt til at fortage, som en seng og en barnevogn.


Giv moderen en gave


Moderen har i den tid, hun har båret på barnet skulle opgive en masse ting, som hun måske var rigtig glad for førhen. Hun har ikke kunne passet sit eget tøj eller drikke alkohol. Nogle drikker heller ingen koffein under graviditeten. Det kan derfor være en sjov ide at give moderen en gave også, give hende noget som hun kan se frem til at kunne nyde, når graviditeten er ovre. Det kunne være noget nyt tøj eller måske et eller andet til at lave drinks med.