Hjælp til akutte udfordringer i din virksomhed

Er du ejer af en virksomhed, kender du helt sikkert til, at det hele nogle gange går meget stærkt, og det kan være svært at følge med. Nogle gange kan der opstå akutte problemstillinger, som skal løses nu og her, og måske du mangler ressourcerne til dette. Derfor kan det være en oplagt mulighed at benytte sig af Interim Management, hvor der hurtigt er en, der kan træde til og hjælpe med bemanding eller andet. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvad dette koncept indebærer og kan betyde for dig.

 

Hvad betyder Interim Management egentlig?


Helt basalt set stammer Interim fra latin, og betyder midlertidig eller foreløbig, og er et bemandingskoncept, der løser akutte udfordringer eller varetager forandringsprocesser. Det vil altså sige, at hvis der pludselig opstår et akut behov f.eks. ved en kritisk post i virksomheden, så er der flere, der benytter sig af denne mulighed, indtil man finder en permanent løsning. En Interim Manager forsøger dermed så vidt muligt at bringe en virksomhed sikkert igennem en akut opstået forløb, og går altså efter en målrettet og effektiv løsning.

 

Hvad kan du f.eks. få assistance til?


Der findes en manager, der kan træde til i mere eller mindre alle afdelinger i en virksomhed, så du skal ikke være bleg for at kontakte dem, fordi de er her for at hjælpe dig. Hvad end du mangler hjælp til et problem i din regnskabsafdeling, HR-afdeling eller lønadministration, så er Interim Management en god løsning.

 

Hvorfor benytte sig af Interim Management?


Som det jo er blevet klargjort, så er Interim en måde at løse akutte udfordringer i en virksomhed. Du kan for eksempel benytte dig af det i ekstra pressede perioder, hvor en af dine afdelinger er ekstra ramt af belastning, eller hvis der skal implementeres et større projekt. Det kan også være, at nogle af dine nøglemedarbejdere bliver langtidssygemeldte, eller skal på barsel, og du derfor står og akut mangler en, der kan overtage dennes post. Her kan du altså med fordel benytte dig af en Interim Manager, som vil stille sine kompetencer og erfaringer til rådighed i en tid, hvor du særligt har brug for det.