Odds på sportsbegivenheder over sommern

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange spændende sportsbegivenheder i løbet af sommeren, og det kan derfor være svært at holde styr på dem alle. Eksempelvis løber både EM i kvindefodbold og Tour de France af stablen lige i øjeblikket. Det er muligt at oddse på begge begivenheder, og det kan derfor være en god idé at følge med i begivenhederne for at se, hvordan det hele udvikler sig. På den måde kan man også få et bedre overblik over, hvilke ryttere, spillere eller hold, der er de største favoritter.

Hvilke sportsgrene kan man oddse på?

Der er rigtig mange forskellige sportsgrene, som man kan oddse på. De fleste bookmakere har et meget udvalg af de mest populære sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis, cykling, svømning og race. Men derudover vil der også være mulighed for at oddse på andre mindre kendte sportsgrene såsom basket, bordtennis og cricket. Det er dog ikke alle bookmakere, der tilbyder odds på disse mindre kendte sportsgrene. Derfor kan det være en god idé at undersøge dette, inden man opretter en spilkonto hos en bookmaker. På den måde er man sikker på at finde en bookmaker, der tilbyder odds på den eller de sportsgrene, som man ønsker at oddse på. Når man skal oddse er det desuden en god idé at spille på betting sider med dansk licens, så man er sikker på, at man kan få sine penge udbetalt, og at beetingsiderne overholder de danske regler og retningslinjer.

Hvor og hvordan kan man oddse?

Der er flere forskellige måder, hvorpå man kan oddse. De fleste bookmakere har i dag en hjemmeside, hvor man kan oprette en bruger og herefter placere sine væddemål. Dog er der stadig nogle få bookmakere, som kun tager imod væddemål via telefon eller fysiske butikker. Der findes et hav af udbydere af online spil og betting, hvor man kan oddse på diverse sportsbegivenheder, men også andre vigtige begivenheder som nytårstaler og meget andet. Disse udbydere fungerer typisk på den måde, at man opretter en bruger på deres side, og derefter indsætter man penge på sin personlige brugerkonto. Herefter kan man begynde at oddse - præcis som hos de fysiske bookmakere - blot online. Endelig findes der også apps til både smartphones og tablets, hvor man kan downloade en app fra sin foretrukne bookmaker eller spiludbyder, og herefter kan man få adgang til alle funktionerne - præcis som på deres ordinære hjemmeside - blot via sin egen app på telefonen eller sin tablet. På den måde kan man altid få adgang til sit væddemål, lige meget om man befinder sig i bussen på vej hjem fra arbejde, eller om man sidder i sofaen med vennerne foran tv'et. Der er altså rigtig mange muligheder, når det gælder betting og odds.

Odds på EM for kvinder

Kvindernes EM-turnering bliver afholdt i år, og det betyder, at man kan spille på sine yndlingshold. Danmark har på nuværende tidspunkt ikke de store chancer for at vinde turneringen, men de kan nå det endnu. Det betyder ikke, at det ikke er sjovt at spille på dem alligevel. EM bliver afholdt hver fjerde år, forskudt med VM, og der deltager i alt 8 hold fra forskellige lande i Europa. Dette års EM afholdes i England, hvor Danmark er i pulje med Tyskland, Finland og Spanien. EM-turneringen består af to faser. I første runde skal alle hold spille mod hinanden, og de fire bedst placerede hold går videre til slutspillet. De fire vindende hold fra første runde skal derefter spille semifinalerne, og derefter finalen samt kampen om tredjepladsen.
 

Der er altså mange forskellige sportsbegivenheder, der finder sted over hele sommeren, og som man kan oddse på. Det handler blot om at finde en bettingside med dansk licens - god fornøjelse.