Outdoor udstyr til børn og barnlige sjæle

(Annonce)

Der er få rejser der inviterer til både læring, kvalitetstid og ro, som vandreture og outdoor camping med børn. Med det helt rigtige outdoor udstyr, er det altid den perfekte årstid til både korte og lange eventyr i naturen. Hvad end du leder efter primær-udstyr som børnevenlige telte, soveposer og vandretasker, eller du er på jagt efter sjovt udstyr, der bidrager til timers leg og læring i naturen, så har vi det her hos CAMPZ.dk. Vi brænder for friluftsliv og for, at endnu flere mennesker skal have muligheden for at prøve kræfter med den vilde natur. Derfor har vi sammensat et bredt udvalg af outdoor udstyr i børnehøjde, så hele familien kan få masser af uforglemmelige minder sammen under åben himmel. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan sammensætte camping- og vandreture til både store og små.

 

Lærerigt outdoor udstyr til de små eventyrer


Når hele familien begiver sig ud i den grønne natur, er dagene fyldt med oplagte læringsmuligheder. Hvis du har nysgerrige børn, er det nemt at understøtte deres eventyrlyst med forstørrelsesglas, kikkerter, kompas og kort. Til stop ved skovsøer og strande vil de helt sikkert elske et par gode svømmebriller, der sikrer udsyn til vandets beboere. Når solen går på hæld, er det smart med pandelamper i børnestørrelse, samt solcellelygter der holder området omkring telt, shelter eller campingvogn synligt. Styrk børnenes egenrådighed og selvtillid med en vandrerygsæk i børnestørrelse. Rygsække og tasker med opdelte rum, gør det nemt at overskue taskens indhold. I den kan de selv opbevare alle deres gadgets, og eventuelt vandresnacks som müslibarer og nødder. At give hvert barn alderssvarende ansvarsområder er med til at styrke både sammenhold og selvsikkerhed blandt hele familien.

 

Outdoor udstyr til babyer og småbørn


Det kan være både sjovt og hyggeligt, at have babyer med på vandre- og campingtur. Skal I vandre, er babyseler og bærerygsække et must. Spænd baby godt fast på ryg eller mave. Det giver både dem en tryg fornemmelse, og lader dig have hænderne fri. Campingsenge til babyer fås både i pop-up og oppustelige modeller, der ikke fylder for meget i oppakningen. Campingture eller weekender i samme shelter, kræver ofte en barnestol. Du behøver selvfølgeligt ikke slæbe den store træ-stol med hjemmefra. Du kan sagtens finde lette og transportable stole til babyer og småbørn, der nemt foldes ud og pakkes sammen med et svuptag. Derudover er det godt at have en vandrerygsæk i en større størrelse. Det kræver nemlig lidt ekstra gear at gøre camping- og vandreturen til en succes, når du rejser med de helt små, og det kan vi også hjælpe med her hos CAMPZ.dk.

 

Sørg for sikkerhed og komfort


Når du vælger outdoor udstyr til børn, er det smart at tænke synlighed med ind. Vælg derfor gerne hatte, sko og tasker med reflekterende detaljer. For total synlighed, kan du vælge smarte lygter der nemt spændes på overtøjet. Vælg gerne vandresko, tasker og overtøj i vandafvisende materialer. Mange børn drages simpelthen af mudder og vandpytter, hvorfor vind- og vandafvisende fodtøj sikrer, at deres fødder ikke bliver kolde og våde. Når det kommer til vandresko, bør du først og fremmest tænke over, hvilken årstid og terræn jeres kommende ture skal foregå i. De kolde vinterdage kræver nemlig sko med ekstra isolering, samt plads til en tyk sok. Det samme gør sig gældende med udstyr som lygter og lys. Jo hårdere klimaet er, jo mere skal udstyret kunne holde til. De lidt større børn der selv kan gå på opdagelse, vil ofte have glæde af en fløjte der kan spændes på jakken eller buksekant. Hvis de får brug for din hjælp, eller vil vise dig et helt fantastisk naturfund, kan de få din opmærksomhed ved at puste i fløjten.


Outdoor udstyr til hele familien, samlet på ét sted


Alt vores udstyr og tøj til både store og små børn, er selvfølgeligt designet i børnehøjde. Som forældre kan du vide dig sikker på, at de får den bedste beskyttelse og forudsætninger for mange timer i den fede natur. Dét børnene vil se, er fede designs i spændende farver, samt indslag fra deres yndlings tegnefilmsfigurer. Fra overnatninger på bjergskråninger til familieferier på campingplads, har vi hos CAMPZ.dk har samlet alt det nødvendige outdoor udstyr på ét sted. Vores alsidige udvalg gør verden tilgængelig, og du kan finde gear til alle årstider, klima og terræn. Uanset hvor jeres tur går hen, så har vi helt sikkert det rigtige udstyr.