Sådan kommer du i gang med at investere i futures

(Annonce)

Er du efterhånden velkendt inden for traditionel aktiehandel, og ønsker du at udvide din horisont for muligheden for at få et godt afkast? Muligheden for at handle med futures kan åbne nye døre, og Saxo Bank kan hjælpe med en god start for denne handelspraksis, hvor du rent principielt vædder med din handelsparter om kursen på et givet værdipapir på et bestemt fastsat tidspunkt i fremtiden. Lyder det som noget for dig?

 

Prøv teori af i praksis

Hvad end du sidder med ideen om at indgå en futurekontrakt på råvarer, valuta, aktier eller noget helt fjerde, kan futureinvestering være fordelagtigt, hvis du er af en overbevisning om, at du kan forudse den fremtidige udvikling for en given kurs. På baggrund af en gensidig aftale mellem køber og sælger, vil du som køber kunne købe et bestemt aktiv på en fastsat dato og fastsat kurs.

 

Hvorvidt du som køber tjener eller taber penge er overladt til, om kursen er højere eller lavere end den tidligere fastsatte kurs. Gennem denne indbyrdes aftale får du altså mulighed for at gøre dine egne erfaringer med en den gensidigt bindende aftale mellem køber og sælger.  

 

Find en god handelsplatform

Uanset om du har et ønske om at påbegynde handel med futures, at blive klogere eller blot er nysgerrig udbyder Saxo Bank en bred vifte af forskellige initiativer, services og værktøjer, som du kan tilgå og undersøge nærmere, hvis du ønsker at vide mere om deres tag på handel med futures.

 

En konto hos Saxo Bank giver mulighed for at tilgå en prismodel, som er skræddersyet til din kontotype og tilbyder konkurrencedygtige priser og avancerede værktøjer. Saxo Bank tilbyder handel med futures på deres prisvindende platform SaxoTrackerGO, som giver dig adgang til flere end 200 futures fra 23 børser, detaljeret aktieindeks, energi, metaller, landbrugsvarer, renter og valuta.

 

Med en konto på SaxoTrackerGO opnår du fordel ved at kunne opnå eksperthjælp døgnet rundt uafhængigt af, hvor udpræget din handelsaktivitet er. Eksperterne skræddersyr deres support efter dit personlige behov og du kan få hjælp gennem tiltag som integreret digital support, 24 timers kundeservice, rådgivere og salgstradere samt eksklusive VIP-services. Om du er nybegynder eller erfaren inden for handel med futures tilbyder SaxoTrackerGO værktøjer og eksperthjælp for enhver.

 

Stadig nysgerrig efter om handel med futures er noget for dig? Tag en snak med Saxo Bank eller opret en konto nemt og enkelt og lær mere