Sådan skaber du et større rådighedsbeløb for dig selv i måneden

(Annonce)

Synes du ikke selv at du har så stort et rådighedsbeløb, og vil du meget gerne gøre det større? Læs med her og få dig nogle gode tricks til, hvordan du skaber dig et meget større rådighedsbeløb for dig selv i måneden. På den måde kan du leve lige præcis det liv, som du rigtig gerne vil leve.

Spar, hvor der kan spares

Langt de fleste af os har rigtig mange dumme og dårlige vaner, som egentlig koster os rigtig mange penge. Er du for eksempel typen, som godt kan lide at købe en pizza med på vej hjem fra arbejde? Eller tager du lige en hurtig to-go kaffe, før du hopper med toget om morgenen?

Det virker ikke som om, at vi bruger særligt mange penge i øjeblikket, når vi foretager sådanne mindre valg. Men det gør vi faktisk, og hvis du satte dig ned og regnede beløbene ud til sidst på måneden, så vil du med garanti få dig et mindre chok.

Vend derfor disse dårlige vaner rundt. Begynd selv at lave din egen pizza derhjemme, hvis du synes, at det er en helt uundværlig ting i den uge. Væn dig til at tage en termokande med kaffe med hjemmefra og hop to-go kaffen over.

Sådanne vaner er langt billigere, og hvis du fortsætter på den måde med alle dine andre ’dumme’ og dårligt økonomiske vaner, så vil du hurtigt se dit rådighedsbeløb stige signifikant.

Tag et ekstra job

En måde man kan få sit rådighedsbeløb i måneden til at stige gevaldigt er naturligvis ved at få sig et job. Det virker måske ikke som den mest tillokkende måde, men det er nu engang den sikreste måde, hvorpå man kan få lidt ekstra penge i hverdagen.

Der er heller ingen der siger, at dette nye job skal være en permanent stilling. Det kan såmænd være, at du har det for en kort periode, imens du for eksempel betaler af på en gæld eller nogle regninger, som har ophobet sig.

Eller måske du vil benytte dette job til at skaffe dig en stor og god opsparing, som du altid har at falde tilbage på, hvis ulykken nu skulle være ude, og du for eksempel blev arbejdsløs.

På den måde kan et ekstrajob for en kort periode være meget god løsning for forskellige problemer, som man kan finde sig i lige for tiden. Det kan enten være en midlertidig eller permanent løsning, efter de specifikke kontekst, og om du overhovedet kan lide jobbet eller ej.