Smil til verden – genvind tændernes glød med en tandbro

Annonce

Tandbroer lader dig genvinde et gammelt smils marmorglød. Kort fortalt er en tandbro en protese eller en samling af tandproteser. De består af et mellemled, der er selve protesen, og bropiller, der er de tænder, du stadig har i din mund, og som mellemleddet skal forbindes til.

 

Hvad koster en tandbro helt præcist?

Så hvad koster en tandbro? Svaret vil typisk være små 6.000 kr. pr. led, men en del af prisen kan du få dækket af tilskud fra Sygesikringen ”Danmark”. Hvad er en tandbro? Sådan mere præcist? Svaret er lige her og ude på tandklinikker i København, Lyngby, Gentofte, Bagsværd og de andre kommuner under Storkøbenhavns område. Bare søg svar, og du skal finde dem.

 

Æstetiske og funktionelle tandproteser

Både æstetisk og funktionelt kan tandbroer erstatte manglende tænder. Er fortænderne forsvundet efter fysisk traume eller årenes løb, står du med et eksempel på, hvor tandbroer kan gå ind og løfte smilet æstetisk. Til tandbroer bruges forskellige typer porcelæn, hvor nogle er mere holdbare end andre, og nogle ligner tænder mere end andre. Skal du have fortænder erstattet, vil det være sidstnævnte type porcelæn, mens førstnævnte er gode til kindtænder.

 

Få skræddersyet tandbro efter få uger

Selve behandlingen tager ca. 2-4 uger, og den tid går med at tilslibe omkringliggende tænder på en tandklinik, fremstilling af tandbro på et tandlaboratorie, og som det endelige trin bliver dine nye tandproteser påsat. Herefter sidder du så med en af flere slags tandproteser. Fx kan patienter med paradentose, en alment udbredt sygdom, nyde de vederhæftige støttebroer.

 

Træk atter på smilebåndet

Sidder du i ældrebolig, parcelhus eller lejlighed i Charlottenlund, Hellerup, Virum eller et af så mange andre steder nær Københavns midte, finder du professionelle tandklinikker nær dig, der sidder inde med flere løsninger, der passer til dig. Så kan du godt trække på smilebåndet.