Vil du gerne komme i form? Her er 3 gode råd

(Annonce)

Er træningspausen slut, og er det nu på tide at komme i form igen? Det kan være hårdt og ikke mindst svært at genfinde motivationen efter en længere pause – men det er heldigvis ikke umuligt. Her får du et par gode råd, der kan hjælpe dig med at komme i form.

 

Træt af fitness? Så træn derhjemme

Det er ikke alle, der er lige glade ved tanken om at pumpe jern i træningscenteret. Heldigvis findes der et alternativ, og det er hjemmetræning. Så længe du bruger tiden fornuftigt, så er hjemmetræning rigtig effektivt, og du sparer samtidig tid i hverdagen, når du ikke skal til og fra træningscenteret. Der er for eksempel mange, der køber en træningsmaskine såsom crosstrainer til formålet. Så kom i dit livs form med en crosstrainer i hjemmet – det gør det let at træne, lige når det passer dig.

 

Sæt delmål for at motivere dig selv

Skuer du langt efter motivationen? En måde du kan motivere dig selv på, det er ved at sætte små og overskuelige delmål for din træning. Det kan eksempelvis være:

 

·       Gå 10.000 skridt.

·       Løb uafbrudt i 15 minutter.

·       Undlad slik og søde sager i hverdagen.

 

Træn på en måde som du godt kan lide

Det bliver svært at komme i form, hvis du gang på gang træner på en måde, der ikke gør dig glad, eller som du ikke synes er sjov. Det vil i hvert fald ikke motivere dig. Det er derfor en god idé at finde ud af, hvilken motionsform du rigtig godt kan lide. Det kan eksempelvis være yoga, styrketræning, løb eller dans. Der er også nogle, der får deres daglige bevægelse ind gennem et spil fodbold i haven med familien. Det tæller alt sammen, og det vigtigste er, at du har det sjovt, imens du træner.