3 gode råd til en mere personlig stue

Dette indhold er sponsoreret

Stuen bliver hurtigt til familiens samlingspunkt hvor gode stunder nydes foran fjernsynet eller med et brætspil ved stuebordet. Det er også her gæster underholdes efter en eventuel middag, og generelt bare et vigtigt rum i dit hjem, hvor du skal kunne slappe af og nyde tilværelsen. Synes du din stue er lidt kedelig og måske har lidt for meget af den skandinaviske minimalistiske stil over sig, så læs med her, og få tre gode råd til hvordan du kan gøre din stue mere hyggelig, speciel og personlig. 


Find specielle møbler 

Det er ofte de samme møbler der er populære ved de store møbelkæder, og din stue kan derfor hurtigt komme til at ligne mange andres. Det gør jo i og for sig heller ikke noget, men hvis du ønsker at udvide dit møbelsortiment med møbler, som der måske ikke er lige så mange der har, eller som bare er lidt mere specielle, så er der heldigvis mulighed for det. Du kan blandt andet kigge på kabeltromlen.dk hvor du kan finde flotte og specielle møbler lavet ud af lige netop kabeltromler. Du kan også tage i genbrugsforretninger eller på loppemarkeder, og se om du kan finde noget du bliver forelsket i. Du kan altid shine møblet lidt op, hvis det har lidt år på bagen, og eventuelt give det en klat maling hvis du rigtig vil have det til at passe til din stil. 


Giv den gas med farver

Farver er med til at gøre et rum specielt, mere hyggeligt og mere personligt. En måde hvorpå du virkelig kan gå all in med farver, er ved at male både vægge og loft i den samme farve. På den måde skaber du en helt speciel effekt i rummet. Vælg en farve som gør dig glad, og som du synes skaber den stemning du søger i din stue. Du kan også starte stille ud, og blot male en enkelt væg i stuen. Du får stadig en fed effekt, og får mulighed for at skabe en speciel og hyggelig følelse i din stue. Overvej også at finde gulvtæpper og puder til din sofa som bringer farver og hygge i din stue. De små ting har også en stor effekt på rummet. 


Lav en billedvæg 

Der findes ikke noget mere personligt en familiebilleder, feriebilleder og bare plakater af ting du finder smukke og specielle. Forsøg dig med en billedvæg på en af væggene i din stue. Du kan gøre billedvæggen lige præcis så stor som du vil have den, den behøver på ingen måde fylde hele væggen. Prøv dig frem med forskellige placeringer af dine billeder, og miks eventuelt personlige fotografier og flotte plakater og malerier du har købt. På den måde får du virkelig skabt en personlig væg, som er med til at give din stue et helt særligt personligt touch. Du kan også have nogle små personlige billeder i ramme stående rundt omkring i stuen, så rummet virkelig kommer til at fremstå personligt og indbydende når andre træder ind i det, og så du rigtig kan føle dig tilpas når du slænger dig i sofaen.