3 odds, du ikke vidste eksisterede

Odds kommer i mange afskygninger, og som oftest udformer de sig i forlængelse af en sportsgren. Men hvis ikke heldet er sket fyldest, når du de seneste gange har sat kryds på diverse sportsbegivenheder, så kan det være, at du skal til at skue over mere alternative odds. For det er bestemt ikke kun sport, hvor du kan få mere fyld på muldvarpen. Du kan nemlig finde en hel masse odds, som ikke omhandler sport, og hvem ved, om du har mere held ude for sportens verden. Følgende vil præsentere tre odds, som du sikkert ikke regnede med, at du kunne smide penge på. 

Hvid jul

Hvid jul gør jul mere til jul. Definition af hvid jul består i, at 90% af landet skal være dækket af sne den 24. december om eftermiddagen. Og i over 120 år har vi kun haft hvid jul i Danmark ni gange. Det betyder, at vi gennemsnit har en hvid jul hver 13. år. Senest det ganske land var bedækket af sne på Jesus fødselsdag, var i 2010. Så følger vi tendenserne igennem tiden, så kan vi snart se frem til en hvid jul. Såfremt, at du har fidus til, at julen 2020 bliver en hvid jul, så kan du med rette oddse på netop dette. Du kan finde spiltips på Spilxperten lige her.

Kommunalvalg 2021

Selvom, at der er lange udsigter til, at gaderne bliver tildækket af valgplakater på lygtepæle og master, ved kommunalvalget i 2021, så har du allerede mulighed for at oddse på denne politiske begivenhed i din by. Når vi skriver 2021, er der nemlig allerede gået fire år siden, at vi senest gik til valgurnerne i demokratiets navn. Det vil være naturligt, at have et skøn vedrørende ens egen kommunale distrikt om, hvem som til sidst ender med embedet, men skulle du alligevel have indsigt i en eller flere af de i alt 98 kommuner, så har du selvfølgelig også al mulighed for at oddse andetsteds. 

X-factor 

13 sæsoner af det velkendte talentprogram, X-Factor, har siden 2007 været en fast bestanddel af den danske sendeflade. Der er løbet er løbet meget vand i åen siden da, og rettighederne har da også skiftet hænder fra DR til TV2. Ikke desto mindre har du muligheden for at smide penge på et af Danmarks mest populære underholdningsprogrammer. Du kan blandt andet oddse på, hvem du tror den næste, som bliver smidt ud,, hvem du tror, der vinder, og hvilken dommer, som du tror render med sejren.