De bedste tips til en uforglemmelig polterabend

Mange kan måske relatere til, hvor udfordrende det kan være at istandsætte en polterabend, fordi det handler om at skabe en sjov dag med gutterne, som hverken hovedpersonen eller de tilstedeværende vil glemme lige foreløbigt.


Dog findes der nogle gode tips til, hvordan du kan arrangere en god dag for din kammerat, der snart skal giftes. Hovedreglen er, at det skal være en sjov og underholdende dag, som måske også kan byde på noget, der rykker lidt grænser hos hovedpersonen, inden han skal giftes med sin udkårne.


Oplevelser til deltagende


Dette kan gøres i forbindelse med nogle oplevelser, som de deltagende finder sjove, udfordrende eller spændende. Det kan være i form af Bungee Jump, overvære sportsbegivenheder eller andet, som du ved, hovedpersonen kunne ønske sig. Derudover kan du også give hovedpersonen oplevelse, inden dagene som ungkarl ændres til dage som ægtemand ved at finde strippere i København gennem Angels Club.


Oplevelser kan også være i form af madoplevelser, hvor der bliver serveret noget mad, som I længe har drømt om at prøve. Dette kan samle jer om god mad og oplevelser. Undersøg eventuelt om madoplevelsen kan kombineres med aktiviteter.


Aktiviteter går også altid rent hjem


Det kan eksempelvis være i et center, hvor der er mulighed for spisning og forskellige aktiviteter. Det kan være traditionelle aktiviteter som fodbold, paintball, hockey eller lignende, som kan samle jer om sjove situationer og forskellige drillerier, som hører sig til på en sjov polterabend. Det kan også være i form af promillehockey, kørestolsbasket, rugby eller andet, som I synes kunne være sjovt at prøve på sådan en tur.


Det behøver ikke at være mere indviklet end dette. Det vigtigste er, at I får skabt en god stemning til polterabenden og får nogle sjove, spændende og udfordrende oplevelser, som I deler sammen og kan vende tilbage og snakke om mange gange fremadrettet.