Få dette hvis din virksomhed skal handle med værdipapirer

(Annonce)

Der er mange virksomheder, som har brug for at handle med værdipapirer. Det kan være ting, såsom aktier og obligationer. Dog er det vigtigt, at du lige får det praktiske og lovpligtige på plads, inden du går i gang med din handel i virksomheden.

 

Herunder kan du læse lidt mere om LEI-koder, som du kan få til din virksomhed.

 

Få nemt en LEI-kode til din virksomhed


Du kan faktisk meget nemt få en LEI kode til virksomhed. Det kan du egentlig nemt ansøge om på nettet. Her kan du få hjælp af forskellige firmaer. Du kan med fordel få hjælp af en dansk virksomhed, når du skal få en ny LEI-kode til din virksomhed.

 

Når du får hjælp af en dansk virksomhed, kan det eventuelt også være nemmere for dig at holde styr på diverse aspekter af aftalen. Dette gælder især, hvis kommunikationsevnerne er stærkest på det danske sprog. Det kan også være mere troværdigt, når du handler med en dansk virksomhed.

 

En LEI-kode er lovpligtig


Du har faktisk ikke noget valg, når du skal handle med værdipapirer. Du skal nemlig have en LEI-kode ifølge lovgivningen. Det gælder altså bare om at vælge den helt rette virksomhed at få hjælp til dette.

 

Få styr på økonomien


En LEI-kode er ikke helt gratis. Det er derfor lige vigtigt, at du får styr på økonomien ved at medregne udgifterne til LEI-koden. Det er dog ikke det største beløb, du skal betale. Det er et relativt mindre beløb, som du eventuelt skal betale hvert år.

 

Dog kan det variere meget i forhold til en masse forskellige faktorer. Det kan for eksempel afhænge af, hvilken virksomhed du handler med.

 

Undgå kriminalitet med hensyn til finansielle transaktioner


Med denne LEI-kode kan du også undgå kriminalitet i forhold til de finansielle transaktioner. Det er bestemt noget, man vil undgå i en virksomhed, som ikke leder efter problemer.

 

Få fornyet koden årligt


Du bemærker nok, at du kan få fornyet LEI-koden regelmæssigt. Dette sker typisk årligt. Det kan være meget smart, hvis nu der sker ændringer, hvorved LEI-koden ændrer sig derefter.

 

Du behøver dog ikke holde dig til at få fornyet koden årligt. Du kan også vælge at gøre det efter tre år eller fem år. Det vigtigste er bare, at det giver mening for din virksomhed, så det hele bare kan komme til at køre på skinner.