Find de bedste feriedestinationer i det græske øhav

Dette er sponsoreret indhold

De græske øer har længe været populære feriedestinationer og det er der rigtig mange gode grunde til. For det første, er der mange forskellige øer at vælge imellem, som alle hver især har noget unikt at byde på. Derudover, tiltrækker den friske græske cuisine, smukke strande, de billedskønne byer og den venlige græske befolkning. En ø, der er særligt højt elsket af danskerne, er Kreta. På Escapeway finder du kun de bedste hoteller på Kreta og mange andre græske øer. Læs med og bliv inspireret til en rejse til Kreta.


Oplev den græske kultur

Grækenland består af flere tusinde øer. Ja, du læste rigtigt - flere tusinde! Nogle ligger helt tæt på fastlandet, andre helt ovre ved Tyrkiets kyst. Grækenland er smækfyldt med historie, og det gælder ikke mindst de mange små og store øer. Udforsk de idylliske bjergbyer, historiske kirker og ikke mindst den græske madkultur. 


Kretas mange muligheder

Kreta er en aflang ø med 650.000 indbygger og er Grækenlands største. Øen byder derfor på et hav af spændende muligheder, som for eksempel historiske ruiner, smukke bjerglandskaber og hyggelige havnebyer. Der kan også være forskel alt efter om du befinder dig på øens nordkyst eller sydkyst. Det gælder for eksempel strande, vejret og befolkningsvækst. Derfor bør du undersøge på forhånd om du foretrækker øens nordlige eller sydlige kyst og hvad de hver især har at tilbyde. Du finder helt klart flest hoteller på øens nordlige kyst, hvilket giver dig større mulighed for at finde lige dét hotel, der passer bedst til dig og din ferie. Desuden bør du overveje hvilken lufthavn, det giver mest mening af flyve til. Kreta har nemlig hele to lufthavne. 


Rejs på din egen måde

Når du booker din rejse gennem Escapeway, booker du en rejser med stor frihed til at vælge selv. Med andre ord, så er det dig, der bestemmer hvornår  du vil rejse og hvor længe du ønsker at være afsted. Mange traditionelle rejsebureauer sælger kun rejser med rejsedagene lørdag til lørdag, hvilket ikke giver plads til megen fleksibilitet. Hos Escapeway vælger du selv, om du ønsker All Inclusive eller ej. Fordelen ved at vælge All Inclusive, er selvfølgelig at du ikke skal tænke på at købe mad og drikke. Men ulempen er, at du måske går glip af den “rigtige” græske madkultur, som du finder på de lokale restauranter. Mange hoteller tilbyder også hel- og halvpension, hvor du netop får lidt af begge løsning.