Gør dig klar til turen sydpå med disse råd

(Annonce)

Når det igen bliver koldere i Danmark, er der mange, som tager turen sydpå, for igen at få lidt varme. Det er super dejligt at komme lidt væk fra det kolde vejr - der er dog bare nogle forskellige ting der er rare at få styr på, inden man tager afsted.

 

Hvis man tager turen i bil, er det en god ide at være sikker på, at den er klar til turen. Du kan finde service til din el- eller hybridbil her, så du er sikker på, at den er helt klar til den lange køretur.

 

Lav en pakkeliste, så du ikke glemmer noget

Når man skal afsted på en tur langt hjemmefra, er der ikke noget der er værre, end at glemme noget vigtigt. det er super frustrerende, fordi man jo ikke lige kan tage hjem og hente det, når man er så langt hjemmefra.

 

Det kan derfor være behjælpeligt med en pakkeliste. Skriv ned på en seddel hvad du skal have pakket til turen. På den måde kan du krydse de forskelige punkter af, når du pakker din taske, så du er helt sikker på, at der ikke er noget, som du har glemt.

 

Tjek de praktiske ting, inden i tager afsted


Når man skal sydpå, er der forskellige ting, der er værd at tjekke, inden man rejser. For eksempel er det altid vigtigt lige at tjekke sit pas, så man er sikker på, at det ikke er udløbet. Det er nemlig super træls at stå ved grænsen med et pas, som ikke er gyldigt.

 

Det kan også være smart at tjekke sit blå sygesikringskort, så man også er sikker på, at det stadig er gyldigt - på den måde er det nemlig en smule lettere, hvis man skulle komme til skade, mens man er afsted.