Har du prøvet at spise grød på restaurant?

(Annonce)

Hvilke retter tænker mest på når du tænker på restaurant eller cafe i Danmark? Måske stjerneskud, burger, pomfritter, pizza eller en af de andre ting som vi bestiller mest af når vi skal spise ude? Det er klart at Danskerne har nogle favoritter når de spiser ude, men hvorfor ikke prøve noget nyt og alternativt? Grød er blevet spist af mennesker i rigtig mange år, og grøden har været en af de vigtigste spiser blandt almindelige mennesker næsten helt siden tidernes morgen. Grød kan laves på mange forskellige måder, og kan bruges til både morgenmad og aftensmad, hvis man kender til de forskellige typer.


Hvorfor spiser vi ikke noget mere grød?


Der er selvfølgelig stadig rigtig mange danskere som spiser havregrød om morgenen og risengrød til jul, men det ændrer ikke på at grød plejede at være endnu mere udbredt end det er i dag. Grød er som velkendt en simpel ret, men der findes jo ofte stor skønhed i de simple ting. Restaurant Grød er et spisested som har populariseret grøden og vist folk hvor god mad grød virkelig kan være. Det er nemt at lave sund grød, og ved at bruge frugt, sirup, kakaopulver eller hvad man ellers kommer i tanke om, så bliver grøden hurtigt endnu bedre.


Lær at lave din egen risengrød


Risengrød er en dejlig ret som ofte spises ved juletid, og denne slags grød er et hit blandt mange børnefamilier. Restaurant Grød har klassikere såsom risengrød ved juletid, og du kan på deres hjemmeside lære at lave din egen. Mange Danskere bliver afskrækket fra at lave deres egen risengrød, fordi den hurtigt kan brænde på eller koge ud. Med den rigtige opskrift bliver det tryggere at lave sin egen risengrød, og man kan jo sagtens øve sig selvom det ikke er juletid. Du vil helt sikkert blive en af julefrokostens helt store stjerner, hvis du kan lave din egen risengrød. Bliv inspireret ved at spise på Restaurant Grød, og find gode og nemme retter som du kan bruge til hverdag og til fest.


Grød fra andre steder i verden


Det er selvfølgelig ikke kun i Danmark at der er tradition for at spise grød. I Indien har man for eksempel spist retten daal i rigtig mange år. Denne ret kan beskrives som en linsegrød, og smagen kan minde om Indisk Curry på grund af de krydderier som bruges i retten. Daal er både nemt og virkeligt billigt at lave, og du kan også spise den på Restaurant Grød. Denne slags grød er et fantastisk eksempel på hvordan man virkelig kan være kreativ med grød, og få den til at passe til både morgenmad og aftensmad. Daal kan være en fantastisk frokostret eller god som aftensmad, og den kan prøves på Restaurant Grød hvis du trænger til at spise ude.