Her er nogle af fordelene ved leasing af bil

(Annonce)

At have en bil til rådighed giver en stor praktisk frihed. Hvem kan ikke huske fornemmelsen af lige at have fået sit kørekort? Endelig kunne man tage ud til venner, og måske i skole eller på job når der var mulighed for at låne forældrenes bil. Står du og er ved at skulle have din første bil, eller står af andre grunde og skal have fat i en ny bil? Overvej at lease din næste bil, og få friheden ved at eje en bil men til billigere penge.

Det er nemt at få en god og overskuelig aftale

Hvis man står og har brug for en bil, men man ikke er sikker på om det kan betale sig at købe sin egen, så er leasing en god mulighed. Med leasing slipper man blandt andet for at skulle afbetale et billån igennem en lang periode. Der findes en række gode leasingselskaber i Danmark, og det handler om at vælge det sted hvor du kan få en god og overskuelig aftale. Med leasing af bil bliver det nemt at have en bil til rådighed i hverdagen, og man kan selv bestemme sig for hvor lang man vil lease en bil.

Du får større frihed end hvis du køber bil

At have sin helt egen bil er forbundet med stor frihed, men hvad betyder friheden hvis det ikke giver mening rent økonomisk? Alle mennesker har deres egen økonomi og deres egne præferencer når det kommer til hvordan pengene skal bruges. Når man leaser en bil har man friheden til at stoppe leasingaftalen hvis ens livssituation ændrer sig, og man ikke længere har brug for at have bilen til rådighed. Det er derfor en fordel at finde en god og fleksibel leasingaftale som man selv får mest muligt ud af.

Sådan foregår det når du leaser en bil

Det er nemt at lease en bil, og det foregår ved at du i bund og grund laver en aftale om at leje bilen over længere tid. De parter som indgår i leasingaftalen er dig, det gældende finansieringsselskab og bilforhandleren som du låner bilen fra. Efter du har fundet den bil som du ønsker at lease over en periode, så laver finansieringsselskabet en kreditvurdering, og hvis du får leasingaftalen, så får du brugsret til bilen. Når din leasingaftale er slut, så ophører din brugsret til bilen, og finansieringsselskabet sørger for hvad der skal ske med bilen efter din aftale er slut.