Klar til at pakke kufferten?

Trænger du til at komme ud at opleve noget nyt, få sand mellem tæerne og egentlig bare blive vartet op? Hvis man kigger sig omkring, er det nok de færreste, der ikke kunne tænke sig en ferie - det er bare ikke sikkert, du har været i stand til rigtig at finde tiden eller pengene til at tage afsted. Til gengæld kan det også være, at du har sparet op lidt tid, så du ved, at der er plads i kalenderen og budgettet til, at du skal på tur til et eller andet eksotisk sted. Der findes rigtigt mange forskellige måder at rejse på …

 

En af måderne er at tage en afbudsrejse. Afbudsrejser er for dig, der ikke har et klart mål om, hvor du gerne vil hen. Det er dig, der er klar på at lade dig overraske og egentlig bare vil afsted - det kan være, det endda giver dig et boost ikke at kende din destination i god tid. Du ved bare, at det er rart, altid at have kufferten tæt ved, så den kan pakkes på nul komma fem. Du kan få inspiration til afbudsrejser og finde forskellige destinationer, du kan tage til, her.


Kør-selv eller all inclusive?


Det kan være, du godt kan lide selv at kunne styre alt på ferien. Det er noget af det, du kan opnå, hvis du vælger en kør-selv-ferie, hvor turen måske går langs den tyske motorvej til Sydeuropa, hvorfra I kan lade dartpile eller tilfældige steder på et kort bestemme, hvor I skal hen næste gang. Det er en spændende måde at rejse på, og tit får man set andre dele af små lokalområder og byer, end man ellers ville have set.

 

Hvis du hellere er til noget, der er helt i den anden ende af skalaen, er et hotel med fuld plade på opvartning, mad og drikkevarer måske det sted, du hellere skal overveje. Her er kroppen klar på at komme helt ned i gear, og du kan måske endda finde på at bruge hele dagen ved poolen - eller ved en nærliggende strand, I garanteret kan finde. Flere hoteller har tilbud, hvor der er aktiviteter til børnene i løbet af dagen, så hele familien let kan være underholdt. I kan også stadig sagtens tage ud i området og få set forskellige attraktioner eller få gjort jer selv diverse kulturelle opdagelser.