Nye vinduer og døre i god kvalitet

(Annonce)

Står du og mangler nye vinduer og døre, vi har en af Danmarks største onlineshops med netop det og med over 15 års erfaring, så ved vi hvad vi taler om, når vi siger god kvalitet til prisen – se allerede nu det store udvalg på Sparvinduer.dk.

 

Hos Sparvinduer finder du et kæmpe udvalg af forskellige modeller som du kan tilpasse præcis som du ønsker, så det passer til din bolig og dine ønsker. Du kan selv indtaste dine mål, ønsker til farver, sprosser, greb, materialer og meget andet.

 

Vi producerer alle vinduer og døre i netop dine mål, så de elementer du får leveret, passer perfekt ind i din bolig. Er du i tvivl om hvordan du finder ud af hvilke mål du skal bruge, kan du følge vores opmålingsguide på vores site.

 

Der er mange, som tror det er svært at måle op til nye vinduer og døre selv, men det er slet ikke vanskeligt, du skal hverken bruge avanceret værktøj eller være professionel. Alt du skal bruge er et stykke papir, noget at skrive med og en tommestok eller målebånd.


Hvis du ønsker et gammelt vindue udskiftet med et nyt i samme størrelse, måler du blot det gamle vindue og skriver målene ned. Ønsker du derimod et større, mindre eller et vindue et sted hvor der før ikke har været et, skal du måle fra mursten til mursten og trække 2,5-3 mm. fra både bredden og længden, for at der kan være plads til en fuge.


Et lille tip er at skrive bredden ned først, da det er den du skal indtaste først når du bestiller på Sparvinduer.dk.


Ønsker du ikke at kaste dig ud i at måle op til nye vinduer og døre selv, kan du naturligvis også bestille professionel opmåling på vores hjemmeside, så kommer der en tømrer ud og måler op, så du slipper for besværet.


Hvornår ved du, om du trænger til nye vinduer og døre?


Der er stor sandsynlighed for, at dit hus trænger til en udskiftning hvis vinduerne er mere end 25 år gamle. De bliver ofte utætte med tiden, derudover er det også sket meget med energikrav og alle vinduer til helårsbeboelse skal i dag være med 3 lags glas, er dine vinduer med 1 eller 2 lags, kan der derfor være mange penge at spare på varmeregningen.

 

Er du i tvivl om, hvad det vil koste at udskifte alle vinduerne og dørene i din bolig?


Se vores side med priseksempler og find den boligtype der minder mest om din egen. Her er vist priseksempler for en komplet udskiftning i et typisk hus af den type, priserne er baseret på de mest almindelige størrelser og tilvalg. Du kan desuden hurtigt sammenligne prisforskel på forskellige materialetyper.

 

Hos Sparvinduer er vi altid klar til at hjælpe dig godt i gang med dit projekt. Har du spørgsmål er du derfor altid velkommen til at skrive til os på vores online chat, ringe til vores kundeservice eller besøge et af vores 5 showrooms fordelt i hele landet.