Sådan beskytter du dig selv, når du går online

Dette indhold er sponsoreret


Det er næsten umuligt at være 100 procent sikker online i dag, men der er heldigvis ting, som du kan gør ei hverdagen, så du er mere sikker, når du beslutter dig for at åbne din computer eller din mobil. I denne artikel kan du læse te forskellige gode råd, som du kan benytte dig af, så din hjemmeside oprettet gennem domæneregistrering er så sikker som muligt, og dine informationer bliver ved med at være det, som de altid burde være, private. Er du i tvivl omkring, hvordan du kan blive mere sikker online efterfølgende, så kan du altid tage kontakt til en online sikkerhedsekspert, som kan hjælpe dig godt videre. 

Brug længere passwords

Når du skal være sikker online, så er det nødvendigt, at du sætter dig ind i, hvordan du bedst sikrer dine data. Dette gør du for eksempel ved at bruge længere og sværere passwords. Dette kan komme i flere forskellige udgaver. Det kan for eksempel være gennem en generator, som giver dig helt tilfældige bogstaver og tal, eller det kan være ved at bruge forskellige navne, genstande eller andet og afslutte med tilfældige tal. Dette er en god ide, specielt når du skal beskytte dine data efter at have benyttet domæne registrering til din egen hjemmeside, og du gerne vil beskytte alle dine personlige informationer. 

Skift mellem passwords ved forskellige platforme

En anden måde, hvormed du kan være mere sikker, når du går online er, at du skal skifte mellem passwords over forskellige platforme. Det kan være fristende at benytte samme password til alle platforme, da du så er sikker på, at du aldrig glemmer din kode, men dette vil også gøre det langt nemmere for hackere at få fat i så mange af dine private informationer som muligt, hvis de først har din kode. Har du for eksempel din egen hjemmeside gennem domæne registrering, så er det vigtigt, at den kode du benytter til din hjemmeside ikke er gentaget som kode på andre platforme. 

Brug to-trins sikkerhed så meget som muligt

Til slut er det vigtigt, at du benytter dig af to-trins sikkerhed så meget som muligt. Dette kan være ved, at du skal skrive en kode og en engangskode sendt til din mobil, når ud gerne vil logge ind på forskellige platforme, eller det kan være ved, at du får tilsendt en mail med en kode, når du skal logge ind på en platform, hvor du så skal gengive denne kode samt dit almindelige password. Dette er en af de mest sikre metoder til, at du ikke bliver hacket og får misbrugt dine informationer online.