Sådan holder du årets mest uforglemmelige middag

Dette indhold er sponsoreret 


Corona situationen verden over har efterhånden sat en stopper for mange ting, herunder de store fester med mange gæster og et tilsvarende stort dansegulv. Det har tvunget os til at tænke en smule ud af boksen - mens vi samtidig skal tænke mindre. Derfor kan du nu være tvunget til at holde mindre sammenkomster end normalt, dog betyder det ikke, at kvaliteten skal svigte. Du kan sagtens holde årets mest uforglemmelige middag med god vin, mad og godt selskab - selvom der er et lavere antal deltagere end tidligere.


Den bedste kulinariske oplevelse 

Chancen for at imponere dine venner er nu kommet, men du vil nok hellere bruge aftenen ved bordet end i køkkenet for at kokkerere til hele selskabet. Det er derfor en oplagt løsning at bestille en buffet catering. Imponér f.eks. dine gæster med en Nordisk buffet af de lækreste og mest friske råvarer. Du kan også bestille tapas, sushi eller menu fra din yndlingsrestaurant i byen. Mulighederne er mange, men det er helt sikkert, at du vil kunne læne dig tilbage og nyde aftenen.


Vin og andet godt

Hvis din vennegruppe også nyder et enkelt glas eller to, så sørg for, at du har styr på drikkevarerne til middagen. Find en vind, som passer til den mad I skal spise. Når I rammer desserten, så er det tid til at eksperimentere med drinks og anden spiritus, måske kan I gøre det til en aktivitet at ramme køkkenet sammen og mixe de mest eksklusive og lækre drinks. Det kan være, at I finder jeres nye yndlingsdrink? 


Sæt det rigtige bord

Det siges jo, at man også spiser med øjnene, så før du kan sætte et prik over i’et for middagen, må du have helt styr på, hvordan borddækningen skal se ud. Ofte handler det om at følge udtrykket ‘less is more’, når der skal dækkes bord. Tænk derfor over, om du behøver at have gang i flere forskellige farvepaletter på én gang. Det kan være en fordel at vælge 2-3 temafarver, som du køber pynt, lys og servietter i. Når du er klar til at dække bordet, så husk altid at have en mente, hvor mange retter, der skal spises; skal der bruges forskelligt bestik? Forskellige størrelse tallerkner? I borddækningen kan du også nemt inddrage en lille og hyggelig selskabsleg ved at lægge sedler med udfordringer under alle gæsternes tallerkener, som de skal udføre under middagen.