Stift dit eget anpartsselskab

Overvejer du at starte egen virksomhed? Så er der masser af fordele ved at stifte et anpartsselskab eller det der i fagsprog hedder en ApS. En anpartsaftale mindsker besværet, som der kan ligge ved at være indehaver af en enmandsvirksomhed, og med en ApS hæfter du altså kun for dit indskud. Lær mere om alle fordele ved at stifte et anpartsselskab.

 

Danmark er for iværksættere. Aldrig har det været så let at stifte egen virksomhed, som det er i dag. Uanset om du skal sælge blomster, outsource kundeservice eller kode en app, så er der masser af muligheder for komme i gang i Danmark.

 

Uanset hvilken branche du ønsker at give dig i kast med, kan du med stor fordel overveje at oprette virksomheden som et anpartsselskab eller en ApS. Du sparer først og fremmest penge ved at beskytte din privatøkonomi, hvis du skulle være uheldig at lukke igen. Du betaler således kun for dit indskud, og det sikrer dig ikke bare de bedste vilkår for at stifte virksomhed, men også en ro i maven når du træffer de svære beslutninger.

 

Gør det nemt med NemAdvokat

NemAdvokat ønsker at gøre det nemt for dig. Det har sjældent været billigere at stifte et anpartsselskab. Og så er det ikke mere end et par klik med musen væk, du skal bare udfylde et par formularer, og så er du klar til en anpartsaftale via NemAdvokat. Papirarbejdet tager dine tildelte rådgivere sig af.

 

Lav en ejeraftale på deres hjemmeside allerede nu. Her kan du læse videre, og dine rådgivere vil med deres ekspertise guide dig i den rigtige retning, så du får en anpartsaftale, der passer lige til din virksomhed. NemAdvokat vil gøre det så let og billigt for dig som muligt.

 

Krav og regler

Der er altid nogle krav, der skal overholdes, inden man stifter en anpartsaftale. Først og fremmest må én eller flere personer således have aktier eller andre anparter i virksomheden, og minimum 40.000 kroner skal være skudt ind i virksomheden som selskabskapital. Regnskabslovens bestemmelser skal følges, og en årlig rapport skal sendes til Erhvervsstyrelsen. Og så er der spørgsmålet om direktion og bestyrelse.

 

Med de helt rigtige fagfolk får du også den rette vejledning. Hos NemAdvokat sikrer de dig de bedste muligheder på markedet og her er en anpartsaftale vejen frem. Overlad trygt alt papirarbejdet til eksperterne fra NemAdvokat. Det er lettest og billigt for dig.

 

Start din egen virksomhed

Det er slet ikke så svært at starte egen virksomhed i Danmark. Mange holder sig tilbage og vover ikke at tage springet, da særligt de økonomiske konsekvenser kan virke uoverskuelige. NemAdvokat ønsker at gøre vejen lettere for dig, så du får modet til at kaste dig ud i det. De står klar til at hjælpe dig, så du ikke falder i fælderne som iværksætter.

 

Overvej derfor en anpartsaftale gennem NemAdvokat. En anpartsaftale sikrer både dig og din virksomhed de bedste betingelser på markedet, så du kan vove dig ud i livet som iværksætter uden bekymringer.