Styrk dit immunforsvar med et shot ingefær

Dette indhold er sponsoreret


Sommeren er så småt ved at være forbi, og det betyder at, der er er koldere temperaturer i sigte. Efteråret banker på døren, og det kan derfor være en god ide at styrke sit immunforsvar, så man er bedre stillet, hvis man er uheldig at blive syg. Det er nok de færreste, der kan undgå at blive en smule forkølet, når årstiderne skifter, og man pludselig skal til at iføre sig varmere tøj, men man kan gøre sit bedste ved at booste sit immunforsvar. 

Ingefær er godt for dit immunforsvar

I mange århundreder har ingefær været anvendt i madlavning, hvor det særligt i det asiatiske køkken, er meget populært. Men det er også blevet benyttet som naturmedicin siden oldtiden, hvor man har brugt det til at behandlet en lang række tilstande såsom forkølelse, feber, problemer med tarmene og fordøjelsen samt kvalme og opkast. I de seneste år er ingefær blevet meget populært i Danmark, og det er blevet trendy at indtage ingefær. Uanset om det er i madlavningen, i en kop the eller som shots. Der er mange gode egenskaber ved ingefær. Det er for det første rigt på vitaminer og mineraler, og indeholder således A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, jern, calcium, magnesium og adskillige andre mineraler, der er gode for din sundhed. Derudover indeholder ingefær antioxidanter, der er antiinflammatoriske, og derfor kan være styrkende for dit immunforsvar. Der er endda undersøgelser, der har påvist, at ingefær kan bremse udviklingen af visse kræftceller, og reducere chancen for at få andre typer af kræft.  


Lav dine egne ingefærshots

En af de mest populære måder at anvende ingefær på til at booste immunforsvaret, er at lave ingefærshots. På den måde får du nemlig en koncentreret dosis ingefær, der giver et energiboost, og samtidig er med til at forebygge og nedkæmpe sygdomme. Ingefærshots er en nem og hurtig måde at få sit daglige skud ingefær, men det kan være en dyr fornøjelse, hvis du skal købe det i butikkerne. Derfor bør du, hvis du har tid og overskud i hverdagen, lave din egen ingefærshots. På den måde kan du også lave ingefærshots, der falder i din smag. Der findes nemlig mange forskellige ingefærshots opskrifter, og det er faktisk utroligt nemt at lave. På www.ingefærshots.dk kan du finde inspiration til 10 forskellige opskrifter på ingefærshots. Så uanset om du bare har fået mod på at lave dine egne ingefærshots, eller søger inspiration til nye opskrifter, så kan du kigge på de mange forskellige opskrifter på hjemmesiden.