Tips til at forbedre dit badeværelse uden at bruge en formue

Dette indhold er sponsoreret

Et af de rum, der ofte bliver glemt, når det kommer til indretning og design, er badeværelset. Det er dog et af de rum i boligen, hvor man bruger mest tid. Derfor kan det være en god idé at lægge lidt ekstra krudt på at få indrettet badeværelset, så du føler dig godt tilpas og ikke mindst har lyst til at bruge tid på dit badeværelse. Med nogle enkle tips og tricks kan du forbedre dit badeværelse uden at skulle bruge en formue. Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan forbedre dit badeværelse nemt og billigt.

Nye fliser eller maling

En af de ting, man kan overveje at ændre på i sit badeværelse er fliserne eller malingen. Det kan give dig mulighed for selv at designe dine egne unikke vægge. Hvis du foretrækker fliser frem for maling, kan du enten vælge at fjerne alle gamle fliser og starte forfra - eller blot udskifte med nye fliser i en anden farve eller stil. På den måde behøver du ikke starte helt forfra, som både kan være dyrt og tidskrævende. Hvis du vil have udskiftet mere end bare fliser, kan det være en god idé at kontakte en VVS'er i Køge for at få professionel råd og vejledning.

Husk at vedligeholde og rengøre dit badeværelse

Et af de steder i hjemmet, der kræver den hyppigste rengøring og vedligeholdelse, er badeværelset. Dette skyldes især fugtigheden. Derfor er det vigtigt at sikre sig en god ventilation på badeværelset, som kan gøres ved at have et vindue åbent eller at have en ventilator. Når det kommer til rengøringen af selve badeværelset, så er det vigtigt at starte med fliserne og bruseafskærmningen, fordi det er dem der hurtigst bliver beskidte. Derfor skal man sørge for at rengøre dem jævnligt. Herefter kan man gå videre til resten af badeværelset og rengøre toiletter, håndvaske og spejle.

Indret dit badeværelse på en unik og personlig måde

Når man har fundet ud af hvilken stil man vil have i badeværelset, så kan man begynde at finde inspiration. Dette kan eksempelvis være inspiration til fliserne på væggene eller gulvet - herunder også farverne. Mange vælger at have hvide fliser for at give et rent og elegant udtryk. Dog kan dette hurtigt blive kedeligt, hvorfor mange vælger at have en farvet accentflise. Endelig er det også vigtigt at tage stilling til den perfekte placering af toiletterne samt vaskemaskinen og tørretumbleren - især hvis man har et mindre badeværelse. 
 

Badeværelset er et af de vigtigste rum i boligen, og det er derfor også vigtigt, at det er indrettet, så man føler sig tilpas. Men det behøver ikke altid at være dyrt at forbedre sit badeværelse.