Tre behjælpelige onlineværktøjer til kontoret

(Annonce)


Det moderne kontorlandskab er i konstant udvikling. Det er det ikke mindst, fordi det skal følge med tiden og den accelererende elektroniske udvikling. På ethvert godt kontor, bør der altså gerne være computere og andre elektroniske værktøjer til rådighed. Men en computer alene er ikke nok til at klare strabadserne på kontoret i hverdagen. Foruden veloplagte medarbejdere, en god ledelse og en god firmastrategi, så skal computerne også indeholde de rette programmer. Har man ikke de rigtige digitale værktøjer til rådighed, så bliver arbejdsdagen umulig at gennemføre. Det skal være programmer, der er effektive og brugervenlige. Det er disse programmer og værktøjer, der skal organisere processerne på arbejdspladsen, så arbejdet kan køre som smurt. Nogle gange er disse programmer ganske enkelt instrumentale for at få arbejdet færdiggjort. Er du ny i kontorverdenen, eller ønsker du at have noget relevant input til næste møde, så kommer her tre behjælpelige onlineværktøjer til kontoret. 

Dinero

Kontorer beskæftiger sig med mange forskellige arbejdsopgaver i dagligdagen. Én af de ting, der nærmest eksisterer i alle slags kontorer og firmaer, er regnskab. Uanset om i er konsulenter, økonomer, revisorer, sælgere eller andet, så skal alle lave deres regnskab. Dette er også gældende, om i er et stort firma eller et lille selvstændigt startup. Er du eller i på udkig efter en fantastisk regnskabs app, så burde du tage et kig på Dinero. Det er en dansk, online regnskabstjeneste. Dinero har over en kvart million tilmeldte virksomheder, og siden tilbyder en gratis prøveperiode. Der er ingen undskyldning for ikke at prøve Dinero af.

LogBuy

Alle digitale værktøjer på arbejdspladsen behøves ikke at være relateret til det praktiske omkring selve arbejdet. Nogle gange er det vigtigt at fokusere på sine medarbejdere. Det er trods alt dem, der driver virksomheden fremad. uden medarbejdere er en virksomhed intet. Af samme grund er det vigtig, at et firma eller et kontor har tilfredse medarbejdere. Dette er der sandelig også et onlineværktøj til. LogBuy er en ganske simpel tjeneste. En given virksomhed bliver tilmeldt tjenesten. Herefter kan alle virksomhedens medarbejdere hente en app, der giver dem eksklusive rabatter i diverse butikker og webshops landet over. Det må så sandelig siges at være en god måde at sikre medarbejdertilfredshed. 

Workplace by Facebook

Hvis alle medarbejderne på kontoret sidder på hver deres computer, så giver det en unik måde at kommunikere på. Et godt sted at samle det hele kunne være Workplace by Facebook. Kender du facebook? Så forestil dig samme layout, bare hvor du kun er venner med de andre ansatte på kontoret, og hvor du ikke bliver distraheret af, hvad der er på din private facebook. Simpelt, effektivt.