Sådan bliver du mere attraktiv på jobmarkedet

Det sidste halve år har været enormt hårdt og noget helt andet, end hvad vi før har været vant til. Mange har været hjemsendte og nogle er endda blevet opsagt. Alt sammen pga. pandemien, som stadigvæk er over os. Selvom økonomien bestemt ikke er på sit bedste i øjeblikket, så er virksomhederne seje, og prøver at klare sig med hvad de har.


Ansøgninger og CV’er på engelskPandemien har påvirket os alle, både personligt og arbejdsmæssigt. Virksomheder kæmper, og mange danskere sidder uden et arbejde og søger på livet løs. Når vores verden bliver ramt af så stor en krise, så er det svært at vide hvad der skal til for, at det hele bliver ”normalt” igen, for gør det egentlig nogensinde det? Der er ikke andet at gøre end at håbe, og blive ved med at forholde os optimistiske, selvom det nogen gange kan være enormt svært. Måske er du en af dem som sidder og søger jobs hver eneste dag. Du skal vide at du bestemt ikke er alene, og at I er mange som synes det er enormt hårdt, for det er dét. Et godt råd vil være at udvide dine horisonter lidt mere, end hvad du måske har gjort. Det kan være smart at kigge på danske og internationale virksomheder, for der er brug for hjælp alle vegne, vi skal bare se det. Men dét at skrive både ansøgning og CV på engelsk kan være noget af en opgave. Derfor er denne nyttige artikel en god start for dig. Her finder du massevis af eksempler og forklaringer på, hvad der er godt og skidt.


Hvad er dine jobmuligheder, og hvad kan du selv gøre?Det giver sig selv, at inden du skriver den ene ansøgning efter den anden, så kræver det at du ved hvor du skal søge henne. Hver evig eneste dag er der nye jobs, det handler blot om at holde øje med de forskellige jobmuligheder. Hvis ikke du finder noget af interesse, så kan du overveje om der er noget som måske ikke er så spændende, men som kan være en midlertidig løsning, indtil du finder noget som du har lyst til at lave. Et job er et job, og hvis det kan hjælpe din økonomi, så er det værd at overveje, i hvert fald for en stund. Imens du går og leder efter et arbejde, så kan det føles utrolig hårdt økonomisk. Derfor kan du med fordele læse disse tips og tricks til, hvordan du skaber et større rådighedsbeløb for dig selv, når pengene er små. Selvom det føles ualmindeligt hårdt lige nu, så skal du vide at der kommer bedre tider imod os alle. Hold hovedet højt, og lær hvordan du skriver gode ansøgninger, så skal det hele nok gå.