Tre gode råd til, hvordan du indretter din stue i flotte farver

Dette indhold er sponsoreret


Stuen er samlingspunktet for hjemmet. Det er her, at familien mødes, og det er her, at der hygges i weekenden eller om aftenen, når der endelig er ro i hjemmet. Derfor er det vigtigt, at det er designet til at kunne rumme alle familiens medlemmer, mens det samtidig er moderne og flot at kigge på. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kan indrette din stue i flotte og spændende farver, mens du stadig holder det praktisk for din familie. Du kan for eksempel se på elementer fra H Skjalm P, Ferm Living, Minida og woud til din stue hos Roomformore.dk. 

Indret med en flot farvet væg

Vil du gerne bringe dine ting frem på den bedste måde, så er det en god ide, at du overvejer at male en af væggene i din stue en flot spændende farve. Dette kalder man en feature væg, og dette er væg, hvor du ophænger de elementer, som du gerne vil have folk til at lægge mærke til som det første, når de træder ind i rummet. Elementer fra for eksempel Meraki, Nicolas Vahé eller By Wirth. Her er det vigtigt, at du maler en væg, som ikke har vinduer eller døre, og at væggen er bred nok til, at du kan bruge den til formålet. 

Brug tiden på at finde den ultimative sofa

Når du skal indrette din stue, så er det vigtigt, at du gør dette med den helt rigtige sofa. Det er i denne, at du og din familie samles, og den skal derfor i første omgang være stor nok til at kunne rumme jer alle. Den skal samtidig være i et materiale, som kan holde til hverdagens slid, og den skal derudover være i en flot farve, som er tidsløs. Dette kan være en flot sort, grå eller brun. Dette er farver, som tager godt imod slid, da det ikke ses så godt.

Husk de bløde elementer

Når du skal indrette med flotte farver i din stue, så er det en god ide, at du lader dem springe frem gennem de bløde elementer. Dette betyder, at du kan lade dem være en del af puderne i sofaen eller et smukt tæppe, som hænger over en smuk stol. Det vigtigste er blot, at du ikke lader farverne overtage rummet, og derfor er det en god ide at lade dem være i de små elementer i rummet.