Mad der gør dig glad

(Annonce)

Mad er vigtigt og mad bliver brugt på mange forskellige måder. Nogle trøstespiser når de er kede af det. Andre er mad entusiaster og nyder at bruge tid i køkkenet og eksperimentere med nye retter. Nogle spiser for at leve og andre lever for spise. Uanset er mad noget de fleste nyder og alle har hver sin smag og behov. Heldigvis er der mange former for mad, både fra forskellige kulturer og i forskellige former og farver. 

Hvis du vil blive klogere på, hvordan du får fat i den sunde mad, så kan du læse mere her.


Prøv en ny sund ret 


Der er nok mange som har kunne mærke at Corona har taget lidt på kroppen. Ikke kun psykisk men bestemt også fysisk. Fitnesscentrene har været lukket og mange har været stresset og er derfor tyet til lidt ekstra vin og god mad. Tiderne er ved at ændre sig og derfor er det det perfekte tidspunkt at prøve noget nyt. Indenfor madens verden kan man kaste sig ud i nogle nye sunde retter. Et måltid som er blevet mere udbredt er poké bowl som kan spises hos olioli. Olioli har specialiseret sig i poké bowl og laver de bedste af slagsen. Poké bowl er et sundere alternativ for takeaway. Sund mad gør noget godt for kroppen og dette er netop oliolis mål, at lave mad som gør dig glad. Det handler ikke kun om sundhed hos olioli men også det at maden ser pæn og indbydende ud. Deres poké bowl er kendt for at være farverige og friske. Det gør noget godt for hjernen og maven at indtage et måltid som de olioli kan tilbyde. 


Design din egen poké bowl


Poké bowl er en ret som stammer fra Hawaii og er en form for sushisalat. Så er man sushielsker og gerne vil prøve noget nyt er en poké bowl måske det du skal springe ud i. Hos olioli kan man selv sammensætte sin egen poké bowl og bygge den helt efter smag og behag. Olioli tilbyder er lang række lækre og friske ingredienser som du kan vælge og vrage som du vil. Der er selvfølgelig også mulighed for at vælge en klassiker fra menukortet. Her er der mulighed for at vælge efter kød eller ingen kød. Olioli tilbyder også tilhørende smoothie som drikkevarer hvilket komplimentere den sunde og farverige mad til ug. Vil du gerne prøve oliolis lækre poké bowl kan de findes flere steder. De har fået spredt sig godt rundt på Sjælland grundet deres mange kunder. Så du skal blot finde ud af hvor den tætteste olioli er på dig og så er du klar til at køre efter en smagfuld og farverig poké bowl.